Partnerska podjetja, ki združujejo znanja v poslovni skupini Centra za zunanjo ureditev in stranki nudijo ureditve na ključ.

Partnerje poslovne skupine Centra za zunanjo ureditev povezuje ljubezen do estetsko urejenih zunanjih prostorov. 23. maja 2024 smo v razstavnem salonu na Veliki Preski, ob moderiranem vodenju mag. Margarete Guček Zakošek, odkrivali kako ostati še naprej vrhunski na tem področju in soustvarjati našo skupno prihodnost. Facilitatorka nas je s pesmijo »Lipa zelenela je« popeljala v povezovalni dan, kjer smo spoznavali korenine ter različnost združevali v cvetočo krošnjo.

V prvem delu smo raziskovali skupne vrednote, ki nas povezujejo tako na osebni kot tudi profesionalni ravni. Skozi interaktivno uvajalno vajo je vsak prispeval svoji dve vrednoti, ki sta ključni za našo skupnost t.i. poslovno družino. Nadaljevali smo s prepoznavanjem močnih točk skupine ter raziskovanjem, kako jih lahko še dodatno ojačamo. Preučili smo tudi izzive, s katerimi se srečujemo, ter prostor za rast, ki nam omogoča nadaljnji razvoj. Osredotočili smo se na identifikacijo priložnosti in strategij za njihovo učinkovito izkoriščanje. Razpravljali smo o trendih in spremembah v našem okolju ter razvijali načrte za prihodnost. Zaključili smo z jasnimi koraki in nalogami za naprej.

Srečanja so se udeležila podjetja poslovne skupine Centra za zunanjo ureditev:

V veliko veselje nam je, da smo s podpisom podpore v poslovno skupino sprejeli dva nova aktivna člana: Piro in Ema, dobrodošla! S proaktivnim in povezovalnim sodelovanjem rastemo v močno, povezovalno »drevo«.