Lesene preobrazbe za zunanjost hiš, podjetij in turističnih destinacij.

Smo ekipa projektantov in mojstrov obdelovanja lesa, ki za vas ustvari lesene objekte in ambiente na ključ.

STROKOVNJAKI ZA ZUNANJI PROSTOR

Celostno načrtujemo in izvedemo

Vse vidike in elemente projekta skrbno koordinirano, saj s tem dosegamo usklajene in optimalne rezultate, ki bodo izpolnili vaše želje in pričakovanja.

DRUŽINSKO PODJETJE

Delujemo
v poslanstvu dreves

Zakaj izbrati nas?

Ker preobrazbe nadgradimo v prostore za dobre odnose. Medsebojno zaupanje je ključnega pomena pri načrtovanju in izvedbi sodobne zunanje ureditve. Prepustite se strokovnjakom prve in druge generacije, ki prilagojene rešitve prenašajo v domove, podjetja in kmetije po Sloveniji in tujini.

Ker vas postavljamo na prvo mesto.

Pomagamo vam razmišljati o vaših potrebah in podati strokovne predloge na različne poglede družinskih članov.

  • 33-letne izkušnje

  • Izvedenih več kot 2.000 različnih projektov

  • Dostop do povezanih podjetij različnih strokovnih področij

DEDIŠČINA LESARJEV

Izkusi,
ustvarjaj,
spoštuj!

Zaradi razvojne vizije Lesena doba 2020 – 2050 smo ustanovili 7-čutni muzej Lesarius. Male in velike drevesoljube spodbujamo, da s starimi ročnimi orodji izkusijo proces obdelave lesa, ustvarjajo svoje unikatne izdelke in spoštujejo bogato dediščino lesarjev preteklosti in sedanjosti.

RAZSTAVNI PROSTOR

Center
za zunanjo
ureditev

Podjetje združuje različne stroke na področju celovitega opremljanja zunanjega prostora. Hiša idej in povezovanj deluje kot inkubator razvojih zgodb, kjer se prepletajo zunanje ureditve, podjetništvo in lokalno okolje.

SLOVENSKO NARAVNO BOGASTVO

Širimo
ljubezen
do dreves.

Ob 20. letnici podjetja smo izdali knjigo V poslanstvu dreves, kjer s slovenskimi avtorji različnih razmišljanj in znanj osvetljujemo pogled na drevesa. Ponatis v elektronski obliki je na voljo na spodnji povezavi.

KARIERNI RAZVOJ

Želiš
ustvarjati
z lesom?

Si predan strokovnjak, ki želi svojo spretnost in kreativnost združiti v navdihujoče projekte? Ponujamo mentorsko okolje, kjer se spoštujejo veščine in ideje, pridobi pa se možnost strokovnega in osebnega napredovanja.

ZADOVOLJNE STRANKE

Pomagamo vam,
da boste več
živeli zunaj.

Zahvaljujeva se vam za zelo kvalitetno in lepo oblikovano ter izdelano leseno teraso. Postala je najin zelo ljub prostorček v/in ob hiši. In ne samo nama, tudi najini bližnji, ko naju obiščejo in zdaj tudi že vnuki, zelo uživajo na njej. Z zaprtjem nekdanjega balkona pa sva pridobila večjo jedilnico. Uresničila sva zelo staro željo, imeti malo večjo jedilno mizo, da lahko z najinimi najdražjimi vsi naenkrat sedemo za mizo.

Še enkrat najlepša hvala za vaše sodelovanje, za zelo kvalitetno in lepo izdelavo vsega. Želiva vam še uspešnih projektov in zadovoljnih naročnikov/uporabnikov.

Miro, Trbovlje

Mizarstvo Kos iz moje občine, živijo na lepi lokaciji, med naravo. Najbolj prijazni lastniki, umetniki na svojem področju, ljubeči do narave in lesa, delavni, spoštljivi do vsakogar. Poklon.

Tatjana, Litija

Zelo sva zadovoljna s končno podobo vrta in se vam zahvaljujeva za sodelovanje in strokovno izvedbo projekta.

Primož, Domžale

Zadovoljstvo mi je bilo s vama surađivati, moram spomenuti, da je nadstrešnica vrlo lijepa i kvalitetno izvedena, pravi ukras naše kuće. Sve je bilo OK, od ideje do realizacije. Osobito želim pohvaliti vašu ekipu koja je bila na montaži (stolarija + limarija), dečki su perfektni, nemam niti jednu primjedbu. Pravi profesionalci. Moja ocjena: 5 zvjezdica (*****)!

Vjekoslav, Krk – Hrvaška

Sodelovanje z vašo ekipo je bilo resnično pravi užitek. Prenova nam je prinesla neverjetno spremembo v kvaliteti bivanja na tem prostoru. Uživamo, tako v delu, kot počitku. Moja mama je bila praktično vse dneve na koncu vrta in vedno znova se je spraševala, zakaj tega nismo naredili že prej.

Hvala vam in celi vaši ekipi!

Irena, Ljubljana
Ko sem iskala izvajalca, mi je prijatelj svetoval podjetje Mizarstvo Kos. Odpravila sem se na Presko, da si ogledam delavnice podjetja in se seznanim z lastnikom g. Kosom. Dobila sem dober vtis in zaupanje. Po nekaj dneh, kot dogovorjeno, je prišel g. Kos s hčerko Petro in natančno zmeril teren. Točno sem vedela, kaj želim in mu to tudi natančno razložila. Čez nekaj dni, spet kot dogovorjeno, je prišel s kakimi osmimi načrti, natančno zrisanimi, med katerimi sta bila dva po moji zamisli, ostali pa drugačni, a tudi zelo atraktivni. Ničesar mi ni vsiljeval in k ničemur prigovarjal, ampak pustil, da sem se sama odločila. Izbrala sem takega kot sem si ga zamislila. Že kar nekaj let uživam v vrtu, a do danes še ni bila potrebna niti ena reklamacija.

 

Nataša, Mokronog