Izobraževanje v podjetniškem pospeševalniku Katapult v Trbovljah, o umetni inteligenci in uporabi za večjo produktivnost.

Podjetniški pospeševalnik Katapult iz Trbovelj je 2. julija 2024 organiziral izobraževalno-mreženjski dogodek z naslovom: “10 AI orodij za optimizacijo dela.” Predavanje je vodil g. Peter Mesarec, direktor podjetja Seos.si in priznani strokovnjak na področju digitalnega marketinga in umetne inteligence. Izobraževanje je bilo osredotočeno na nasvete in praktično uporabo različnih orodij umetne inteligence, ki lahko bistveno izboljšajo produktivnost. Predavatelj je predstavil, kako uporabljati ChatGPT za pisanje in urejanje dokumentov, analiziranje daljših besedil ter prevajanje.

Poudaril je tudi uporabo Copilota v Wordu, Excelu, PowerPointu in Outlooku za avtomatizacijo pisarniških procesov ter pripravo transkriptov in podnapisov za video posnetke s pomočjo umetne inteligence. Poseben fokus je bil na zajemanju podatkov s spletnih strani brez programiranja in avtomatizaciji podpore strankam. Peter je pokazal, kako lahko ta orodja poenostavijo delo in povečajo učinkovitost v različnih poslovnih okoljih. Udeleženci so imeli priložnost spoznati konkretne primere in demonstracije uporabe teh orodij, kar je omogočilo lažje razumevanje in implementacijo v njihovih delovnih procesih.

Praktično podkovano predavanje o uporabi umetne inteligence v delovnih procesih je potekalo pod vodenjem Petra Mesareca v podjetniškem pospeševalniku Katapult v Trbovljah

Hvala vodji projekta ga. Olgi Knez in celotni ekipi Katapulta za organizacijo dogodka, ki je omogočil vpogled v napredne tehnologije. Za Mizarstvo Kos je bila udeležba na predavanju pomembna, saj se trudimo nenehno izboljševati naše procese in produktivnost. Udeležba na tem dogodku nam je omogočila razširitev znanj, ki so nas seznanili z najnovejšimi trendi in orodji umetne inteligence. Z veseljem bomo ta znanja implementirali v svoje delovno okolje in s tem še izboljšali naše storitve.

Dogodek je bil tudi priložnost za izmenjavo izkušenj in mreženje med udeleženci, kar je dodatno pripomoglo k vzpostavitvi novih poslovnih povezav in sodelovanj. Ponosni smo, da smo lahko del tako inovativne in napredne skupnosti.

P.S. Kar ste ravnokar prebrali, je spisala umetna inteligenca.

Foto: Katapult, Mizarstvo Kos