Mizarstvo Kos logo
V poslanstvu dreves


Mizarstvo Kos, v poslanstvu dreves

Mizarstvo Kos je družinsko podjetje, ki svojim naročnikom, lastnikom hiš, projektantom in javnim institucijam že več kot dve desetletji ponuja vrhunske, po meri projektirane in izdelane izdelke iz lesa za opremo zunanjih prostorov.

Pri tem največjo pozornost posvečamo željam in potrebam končnega uporabnika naših izdelkov. Le celosten pristop, ki upošteva značilnosti mikro in makro okolja, osebni okus in želje ter življenjski slog, privedejo do izdelkov in projektov, ki dolgoročno izpolnjujejo svoje poslanstvo.

Dodano vrednost svojih izdelkov poleg vrhunske, željam in potrebam naročnika prilagojene izdelave, gradimo na povezovanju. Skupaj z dobavitelji, partnerji, projektanti, arhitekti, podjetji v sorodnih panogah, naročniki in lokalnim okoljem si prizadevamo za uresničevanje različnih razvojnih projektov, povezanih z naravo, lesom in urejanjem okolja.

Verjamemo namreč, da sta prepletanje znanj in združevanje izkušenj ob spoštovanju tradicije in narave nujna za trajnostni razvoj, ta pa je pogoj za ohranjanje in izboljševanje kakovosti življenja vseh nas.Poslanstvo

Lastnikom zasebnih hiš in upravljavcem javnih površin ponujamo projektiranje in izvedbo vrhunskih, po meri in željah naročnika zasnovanih izdelkov iz lesa, ustvarjenih s spoštovanjem do tradicije, z upoštevanjem okolja in z vizijo za prihodnost.Vizija

S celostnimi projekti povezovanja izobraževalnih institucij, dobaviteljev, predelovalne industrije in arhitektov ter izobraževanja sodelavcev in naročnikov želimo prispevati k višji kakovosti bivanja v Sloveniji ter s svojim modelom uspešno prodreti na evropski trg.

sejem | POMLADNI KMETIJSKO-OBRTNI SEJEM KOMENDA 2019
11.04.2019 - Vabljeni v našo sejemsko letno kuhinjo, kjer boste prejeli nasvete kako z lesom polepšati okolico vašega doma, kmetije, hišice ali podjetja. Teme strokovnih nasvetov bodo letne kuhinje in lesene preobrazbe, od načrta do izvedbe, les v gradbenem in arhitekturnem načrtovanju, les v sožitju z zasaditvijo in vzdrževanje lesa. Od 12. - 14. 4. nas najdete v šotoru 5.
članek | PREOBRAZBA PRI BABI IN DEDU
03.04.2019 - Tako ju kličejo vnuki, ki uživajo v pokriti letni kuhinji in jedilnici, neskončni ljubezni in dobri hrani starih staršev. Babi vmes uči o skrbi za rastline in vrtnarjenju, deda pa deli modre nasvete o peki na žaru. Kdo ne bi užival v njunem vrtu?
Mizarstvo Kos, Jože Kos s.p., Velika Preska 1, 1272 Polšnik, Slovenija     info@mizarstvo-kos.si     GSM: 041 615 020