Mizarstvo Kos logo
V poslanstvu dreves


Mizarstvo Kos, v poslanstvu dreves

Mizarstvo Kos je družinsko podjetje, ki svojim naročnikom, lastnikom hiš, projektantom in javnim institucijam že več kot dve desetletji ponuja vrhunske, po meri projektirane in izdelane izdelke iz lesa za opremo zunanjih prostorov.

Pri tem največjo pozornost posvečamo željam in potrebam končnega uporabnika naših izdelkov. Le celosten pristop, ki upošteva značilnosti mikro in makro okolja, osebni okus in želje ter življenjski slog, privedejo do izdelkov in projektov, ki dolgoročno izpolnjujejo svoje poslanstvo.

Dodano vrednost svojih izdelkov poleg vrhunske, željam in potrebam naročnika prilagojene izdelave, gradimo na povezovanju. Skupaj z dobavitelji, partnerji, projektanti, arhitekti, podjetji v sorodnih panogah, naročniki in lokalnim okoljem si prizadevamo za uresničevanje različnih razvojnih projektov, povezanih z naravo, lesom in urejanjem okolja.

Verjamemo namreč, da sta prepletanje znanj in združevanje izkušenj ob spoštovanju tradicije in narave nujna za trajnostni razvoj, ta pa je pogoj za ohranjanje in izboljševanje kakovosti življenja vseh nas.Poslanstvo

Lastnikom zasebnih hiš in upravljavcem javnih površin ponujamo projektiranje in izvedbo vrhunskih, po meri in željah naročnika zasnovanih izdelkov iz lesa, ustvarjenih s spoštovanjem do tradicije, z upoštevanjem okolja in z vizijo za prihodnost.Vizija

S celostnimi projekti povezovanja izobraževalnih institucij, dobaviteljev, predelovalne industrije in arhitektov ter izobraževanja sodelavcev in naročnikov želimo prispevati k višji kakovosti bivanja v Sloveniji ter s svojim modelom uspešno prodreti na evropski trg.

MUZEJSKI VEČER S KNJIGO IN PETJEM: Marija+Andrej Štremfelj in MoPZ Polšnik
10.02.2023 - Vabljeni "gor" po navdih! Ob osrednjem slovenskem kulturnem prazniku muzej Lesarius in Kulturno društvo Pavle Voje Polšnik vabita na literarno-pevski večer, kjer bodo gore v besedi, sliki in zvoku predstavili Marija in Andrej Štremfelj ter Moški pevski zbor Polšnik z umetniškim vodjo Žigo Torijem. Dogodek z avtorjema knjig in domačimi pevci bo potekal v petek, 10. februarja 2023 ob 18. uri, v galeriji muzeja Lesarius na Veliki Preski 1, 1272 Polšnik. Zaželene so predhodne rezervacije na e-naslovu info@lesarius.si ali 051 615 020 (Petra Kos). Vstop je prost.
video / TREE WI-FI 2023
05.01.2023 - Za novoletno poslanico Vam pošiljamo navodila in geslo za priklop na drevesni (tree) WI-FI. Tako boste v letu sedem našli povezavo s sabo, se ustavili in zadržali v trenutku.
Mizarstvo Kos d.o.o., Velika Preska 1, 1272 Polšnik, Slovenija     info@mizarstvo-kos.si     GSM: 041 615 020