Mizarstvo Kos logo
V poslanstvu dreves

V Mizarstvu Kos največjo
pozornost namenjamo željam in potrebam naročnikov, saj verjamemo, da le rešitve in
izdelki, zasnovani s celostnim pristopom, trajno izboljšajo kakovost bivanja. Da bi čim bolje poznali vaše želje, pričakovanja, okus in življenjski slog, se moramo najprej spoznati, zato vas vabimo, da podrobneje preučite korake našega sodelovanja.
Kako začeti?

1. Obisk spletne strani
Na spletni strani predstavljamo našo ponudbo. Galerijo izdelkov in prenov sproti dopolnjujemo z novimi projekti. Pobrskajte, morda boste med njimi našli idejo ali detajl, ki bi ga radi vključili v svoj vrt.

2. Prvi stik
S svojimi vprašanji se na nas lahko obrnete po e-pošti. Napišite nam svoj naslov in telefonsko številko, da vas pokličemo.
Lahko pa nas tudi pokličete na 041 615 020.

3. Informacije s terena
Da vam bomo lahko svetovali, je nujno, da poznamo vašo situacijo, vašo hišo in vrt oziroma prostor, ki ga želite urediti. Zato vas bomo poprosili za fotografije, ki jih boste poslali po elektronski pošti ali prinesli s seboj na USB-ključu, ko nas boste obiskali.

4. Vabilo na obisk
Verjamemo, da je za uspešno sodelovanje zelo pomembno, da se medsebojno spoznamo; zato vas bomo povabili na obisk v naš razstavni salon na Veliko Presko, kjer si boste ogledali podrobnosti številnih že izvedenih projektov in se seznanili z različnimi možnostmi za ureditev vaše situacije. Pogovorili se bomo tudi o rokih in okvirnih investicijskih stroških.

5. Ogled lokacije
Ogled, natančna izmera terena in pogovor z naročnikom na kraju izvedbe so pred začetkom del nepogrešljivi. Glede na vrsto in zahtevnost projekta bomo povezali ustrezne strokovnjake, ki bodo na obisku pri vas zbrali vse informacije za nadaljevanje projekta.

6. Projektiranje
V Mizarstvu Kos imamo dolgoletne izkušnje z načrtovanjem različnih objektov in elementov zunanje opreme, pri zahtevnejših ali obsežnejših projektih pa redno sodelujemo tudi s številnimi zunanjimi projektanti in arhitekti.
Dober načrt, ki vključuje dejanske potrebe in okus stranke, je temelj odlične izvedbe, ta pa pogoj za zadovoljstvo vseh sodelujočih.

7. Izvedba
Izkušeni mojstri v delavnici in na terenu poskrbijo za to, da je izvedba skladna z načrtom, kakovostna in terminsko usklajena. Glede na potrebe posameznega projekta se v fazi projektiranja in izvedbe povezujemo z zanesljivimi partnerji, člani Poslovnega združenja Naš vrt in drugimi preverjenimi sodelavci, ki lesene elemente dopolnijo z različnimi materiali.

Mizarstvo Kos d.o.o., Velika Preska 1, 1272 Polšnik, Slovenija     info@mizarstvo-kos.si     GSM: 041 615 020